Re: plnící pero u prvňáka
Tak jsem se doma podívala - to, co nechce, protože vynechává, je Schneider a to, co propouští, je tornádo. Konkrétně - večer jsem pero otřela úplně do čista a nechala si ho na stole. Ráno ho vzala a hned jsem byla jak prase - prostě ono propouští, pořád, i když se s ním nepíše. Nechápu.
Takže dneska tam jdu to pero reklamovat, ale nevím, jestli mu mám znovu koupit to tornádo, nebo zase zkusit nějakou jinou značku. Uvidím, co mi nabídnou a co budou mít. Já se už z toho po..... Přitom mi přijde, že nejlíp se mu drží to Tornádo, protože včera psal úkol a tím Schneiderem nechtěl vůbec psát /to je jako náhradní/, že se mu s ním píše špatně a že prej si napíše úkol sám, že si dá záležet. Tak jsem odešla, pak mi to nedalo, šla jsem se podívat a zjistila jsem, že on si to Tornádo omotal hadříkem, aby se neušpinil a psal s ním. Že prý se mu s tímto perem píše dobře, ovšem kdyby nepropouštělo a nešpinilo ho. Asi nemusím vůbec psát, jak jeho úkol vypadal. Bylo to, jako kdyby ho psal na koleně. No není divu, s tím vylepšovákem.
Odpovědět