Ahoj holky!
Včera jsem vás už nestihla,protože nám net spadl úplně
-tak jsem šla spát.Ještě že tak-v noci o půl dvanáctý mě vzbudil šílenej řev,jako by se tu vraždilo-Mates se vzbudil a hned se mě nedovolal,jak jsem měla tvrdý spaní a Niki to vzbudilo,tak začla řvát taky......naštěstí pak už do rána dobrý.
A u nás mrze a přes noc zase napadnul sníh
-já chci JARO!!!!!!
A co jsem dočetla-Jutto,moc ti to sluší!!!!-užívej si ty poslední dny,kila pak schodíš,já s tím teď taky bojuju-týden se právě snažím jíst tak,abych jídelníčkem nepřekročila cca těch 5500kJ,ale jak jsem v práci mi to moc nejde-nemůžu si pomoct,ale mám tam pořád hlad a nemůžu přijít na to PROČ.Doma to je úplně v pohodě s tím samým jídelníčkem,jen v práci je to problém.Ale co stím???
A Evička je skvělá tanečnice
mohla by si trsnout s Matesem,ten taky skvěle tancuje až nechápu,kde se to v něm bere
A co se sexu týká....je to u nás naprosto stejný jako u Táni-absolutně teď nemám chuť,MM má hodně velkej problém mě vůbec nějak navnadit k nějaký akci.Nevím-asi jsem se stala frigidní???-nemám totiž ani žádný erotický sny nebo nějak pocit,že TO potřebuju a měla bych třeba sama si pomoct jako dřív.Prostě nic
-a samotnou mě to štve,ale nevím,co s tím-včera dokonce MM říkal,ať si koupím nějaký ty afrodisiakální kapky či co-ale já tomu nerozumím a nevím,jestli by to mělo nějakej efekt.
U nás je to teď ale hlavně o tom,že se doma vyloženě míjíme,netrávíme spolu jen my dva absolutně žádnej čas a já myslím,že v tom je zakopanej i ten prokletej pes-chybí mi společný zážitky,když už jsme spolu,tak s dětma.No,jsem zvědavá,kam se to všechno ještě nasměruje.