Re: Robotické vysavače Goddess
Je pravda, že robotický vysavač má asi menší výkon než klasický Electrolux, který máme doma. Roombu koupil manžel po tom, co jsem si začala stěžovat na množství chlupů, které pouštěl náš pes, kdy se začal Honzík plazit po zemi a já jsem byla nešťastná z představy, jak v tom leze. Trvá mi vyluxovat poctivě celý byt hodinu, denně bych tomu ten čas věnovat nechtěla. Takhle pustím vysavač do celého bytu a jdeme ven nebo ho zavřu do pokoje, kde nejsme a nechám ho pracovat. Pejska už bohužel nemáme, tolik pelichal asi i proto, že byl nemocný, což jsem v tu dobu ještě nevěděla. Takže je pravda, že naše Roomba - Bertík, jak mu říkáme, nemá takový sací výkon, ale běhá tady každý den, takže všechen prach, drobky, vlasy, chlupy z kocoura sebere i z plovoucí podlahy, lina, z koberce. Je tu čisto a nemusím tomu věnovat hodinu denně, stačí svednout židle a hračky ze země, tím se i uklidí ;-) a pak ho vyčistit. Za mně má náš Bertík velkou jedničku, je to můj nejlepší domácí pomocník, pokud nepočítám pračku, která je již samozřejmou součástí domácnosti.
Odpovědět