12.3.2010 23:38:01 Limai
Re: jo to je dobrý,
Šťovík cíleně nejím,občas si utrhnu v létě když sedím na trávě a mám nějaký u ruky
.Pampelišku jím listy,nasekám do salátu nebo i samotné,jinak když jsme u těch listů,neskutečně mi chutná rukola,té bych se v salátu užrala.Z kořene pampelišky a těch kopřiv piju čaj-kopřivy taky s kořenem.Ty projevy co píšeš jako motání hlavy apod.jsou úplně normální.S tím jídlem bych ti tedy doporučila jíst ne pětkrát denně,ale tak často jak budeš mít hlad a chuť,třeba desetkrát denně.Docela zasytí i vločková kaše,mám ji ráda k snídani s ovocem.Z ovoce jsem zapoměla zmínit,že kromě hroznového vína jsou výborné borůvky,ty čistí skvěle.Na ty obilniny jsem docela zvědavá,jaký to bude mít na mě účinek.Já jsem dnes večer přemýšlela nad tím proč jsem poslední týdny tak neskutečně unavená a bez energie,a teprve nyní jsem si uvědomila,že jsem detox nedělala už dva roky-to je děs běs!Naposledy na jaře 2008!Na podzim v době kdy bych dělala podzimní kůru jsem byla těhotná,takže to nebylo možné,v těhotenství se nesmí dělat,a při kojení také ne,takže zjišťuji že obvyklé čtyři dny či týden mi nyní rozhodně stačit nebudou,dám minimálně deset dní a pak uvidím podle situace.Ono to vyjde tak nějak na ten duben,než vyleze to jedlé listí
.Též přeji hezký víkend
Odpovědět