14.3.2010 9:01:43 Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011
Re: Kuk tety
Ahoj, Danielo, jak se má Gaudi v Brazílii? Lyžovačka zní super, hned bych jela!
Můj manžel se asi zbláznil, má hlavu v oblacích a rozhodl se začít podnikat v oboru, o kterém nic neví a já tak strašně nechci...
Snad mu to ještě nějak rozumně vymluvím. Dost do mě reje i mamka, že mu chci bránit v rozletu. Což, samozřejmě, nechci, ale tohle je prostě hloupost
Taky jsem trochu na kordy s manželovou ex, a to kvůli Markovi, resp. kvůli psovi, kterého jsme pořídili kvůli Markovi (i manžel psa chtěl, já jsem nechtěla vůbec). A teď se Markovi, samozřejmě, pes začíná omrzovat, nechce ráno vstávat a jít ho vyvenčit a přestává se mu chtít i odpoledne. A mě to strašně štve, štve mě, že je mu to úplně jedno. Strašně se ráno vzpouzí, že nebude vstávat dřív než musí, že já jsem přece doma a tak a chytla se toho jeho maminka a teď jsem já ta nejhorší
Vyhnala bych chlapi někam na Mars
Měli jsme dohodu, že ten týden, co bývá Marek u nás, musí vstávat o hodinu dřív než by vstával do školy normálně a musí chodit s Kubou ven. A po škole tralala na další hodinu ven se psem, pokud nemá kroužek (což má třikrát týdně), večer s ním jdu já, pokud kroužek má, jdu s ním odpoledne já a večer Marek (večerní venčení je jen do půl hodiny). A o víkendu vstávat v devět a jít se psem ven až do oběda, to s nima stejně většinou jde i manžel a Celestýna. Ale mladému pánovi se to přestalo líbit, prostě už má zase jiné zájmy. Přitom ten druhý týden se o něho celý starám já, kromě večerních procházek, kdy ho vyvenčí občas manžel. Ale já s ním chodím na cvičák a všechno. Prostě už mně to tak leze na nervy všechno, že bych sbalila psa nejradši k Markově mamince, ať si to taky zkusí, když dokáže jen kritizovat
Odpovědět