Re: děti brzy po sobě
Hurá, podařilo se mi to dát jako téma
Doufám, že těhu bude v pohodě. S malým jsem si hi užívala. 3 dny před porodem jsme s holkama jely na projížďku historickým vlakem a den před poroden dokupovaly věci do školy. Ale s holkama jsem trávila dny s hlavou v záchodové míse. Nejstarší, skoro 12 potřebuje denně dohled nad učením. Mladší 3 a půl dohled nad vším. Je na mě závislá a vyžaduje u všeho mou asistenci. Jen u lotrovin ne. Je věčně samá modřina, odřené koleno, rozbitá hlava nebo brada. Rozhodla se, že je spiderman a leze po skříních a po všem po čem se dá. No a prcek 6 měsíců se pro změnu rozhodl, že poroste na rukách. S jeho devíti kg je to docela fuška. No a manžel je ten pán, co tu nechává špinavé talíře a prádlo.
Ráno je u nás celkem v pohodě. Zjistila jsem, že holky musí mít málo času, aby se vypravily v pohodě a nestihly se hádat. Prcel se budí mezi 4. 30 až 5.30, takže na sebe mám času dost. Starší vyleze v 6. 45 a následuje česání, snídaně a oblékání. Malou budím v 7.00. K snídani chce jen teplé mlíčko. To dostane hned. Potom jí pomůžu se obléct. Hotovo v 7. 10, obě čistit zuby a tak, čas 7.15, prcek obléknout, malá doobléknout, obout boty. vytáhnout kočár, čas 7. 25 odcházíme směr autobus. Holky nastoupí a my jdeme do obchodu.
Nejhorší je, když jde manžel později do práce. Zabere celou koupelnu, záchod a ještě zavazí při oblékání. Vždycky nám naruší režim.)
Uvidíme příští rok, až bude doma mimi.
Odpovědět