Firsty...nevím Tvoje dítě neznám,ale Luk vystřídal logopedky 3. A z Prahy taky nejsem...bydlím ve městě 20 000obyvatel a logopedky tu jsou tři při PPP další v nemocnici. a další spojená s ORL(tam chodil nejdřív- se myslelo, když mu bylo 2,5, že je hluchej).
Jinak já to dělala tak, že prostě jsem vzala papírový hodiny...dala ručičky do polohy kdy budeme mluvit....a v tu dobu jsme šli opravdu mluvit. 5-10minut. PAk jsem ho propustila.
TAky mám doma minutku a nepoužívám jí na vaření,ale na děti....prostě chci aby šli něco dělat...ono se jim nechce...hrají si..tak jim to natáhnu za třeba 10minut ona zazvoní a já se dočkám toho co jsem chtěla dělat...dokonce jí používám víc a víc...prootže jsou v něčem zabraný..tak aby na to nezapomněli.
Fakt nevím co Ti poradit...Luk sám měl období..., že nechtěl mluvit s náma ani ve školce,ale trvalo to max. pár týdnů...jenže to bylo po té co chodil na logopedii v kuse skoro 3 roky..zrovna 3/4 roku mordoval jedno písmenko..a né a né se honaučit..tak to prostě vzdával...nakonec se to zlomilo....
Možná byla chyba hned na začátku, že s Tebou nechtěl mluvit a ty jsi to vzdala...asi bych mu to neodpustila,ale já mám pověst tety tyraanky....co na všem trvá pokud něco chce. A to vědí kluků kmarádi všichni....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.