Ahojte,
všimla jsem si, že jste tu diskutovaly o nové pobočce školky v Újezdu nad Lesy - nemyslím Sluníčko p. Peškové, ale tu, jak se na ní ptala tuším Ajorika.
Tak k té můžu dost napsat a nebude to nic hezkýho. Pobočka v Újezdu skutečně nějaký čas fungovala (asi 14 dní ... přesně to nevím, syn byl pak nemocný). Taky jsem paní majitelku kdysi kontaktovala, dohodla se na zapsání syna, opakovaně jsem se ujišťovala, že mají dostatečně naplněno, aby se nestalo, že pro "nezájem" zavřou. Stále jsem byla ujišťována, že naplněno mají z 80ti% a že určitě fungovat budou. Pak byl na jejich stránkách oznámen den oficiálního zápisu - a nikdo za školku tam nedorazil, zamčeno, telefony (mobil) nezvedali. V den oznámeného začátku provozu se toto opakovalo - opět zamčeno, nikde nikdo, telefony nezvedali. To se posléze vysvětlilo nějakými vážnými soukromými důvody (cosi zdravotního) a školka se nakonec se 14tidenním zpožděním opravdu rozběhla a vzhledem k těm počátečním organizačním nesrovnalostem měl být únor bez placení školkovného. Syn tam týden chodil - jako jediné dítě, pak onemocněl, byl dlouho doma (neštovice). Po telefonu jsem si ještě domluvila termín jeho návratu do školky po nemoci (a dostala jsem informaci, že už tam chodí 7 dalších dětí) - a pak opět školka zamčená, nikde nikdo, telefon mi dodnes nezvedají. Syn má stále ještě v zamčené pobočce nějaké věci na převlečení a že bych se kdy shledala se zaplaceným rezervačním poplatkem, s tím už ani moc nepočítám. Takže nebrat, nevěřit a hlavně jim nic neplatit. Celý to byl asi podvod. Podařilo se mi na netu vyhledat i majitele toho domu, který si školka pronajala. Kontaktovala jsem ho, abych se zeptala, jestli nemá nějaký další kontakt na majitelku školky, a mezi řečí se mi "svěřil", že od nich ještě nemá zaplacenou ani kauci, natož nájem ... Pobočka v Újezdu je toho času vyklizená a prázdná (až na věci na převlečení mého syna
).
Nevím, jak je to s pobočkou v Horních Počernicích, ale když jsem se tam byla začátkem března podívat (to když se měl syn vrátit po nemoci do školky a já našla jenom prázdný barák), tak byla taky prázdná a nikde nikdo.
Majitelka se občas objevuje tady na rodina.cz - s nickem "Lenka ,6 dětí". Tak, kdybyste jí někde v jiné diskuzi zahlédly, budu moc ráda, když mi dáte vědět. Fakt ráda bych si s ní popovídala o tahání peněz z lidí ...