4.4.2010 16:30:52 Pam-pela
Re: Koupání s AE
Naše dcerka měla silný AE skoro hned po narození, červený svědivý, horký, roztahovalo se to jak nějaká nákaza po celým tom malým tělíčku.
Byla jsem z toho fakt nešťatsná, často jsem nad ní seděla a brečela, nedokázala jsem jí pomoct. Pak jsme najeli na umělou výživu, štěpenou laktózu v mléku, ale to samo o sobě nemělo zas až tak velký efekt.
Spolu s tím jsem vyhledala Homeopatickou kliniku v Praze a hodně mi pomohla p. doktorka odtamtud, dnes už tam nepracuje, ale předloni jsme vyhledali jinou (kvůli něčemu jinému ale)- dr. Vančuříkovou, dělá i čínskou medicínu, ale já "požadovala" homeopatii
, tahle dr. je taky dobrá .
No, tenkrát to byla otázka fakt jednoho podání homeopat. Sulfuru - dokonce jsem ten lék doma nanečisto "naindikovala" sama, ale kojenci jsem se ho dát sama neodvážila.
Ekzém zmizel - fakt až to bylo neuvěřitelný, stáhl se během pár dnů do pár puntíčků na obličejíku a pak zmizel nadobro. Už je to 10 let.
A - naše malá se odmalinka v domácím chlórovém bazénu koupala denně kolik hodin, milovala a miluje vodu, je to snad spíš mořská panna - než holčička.
Narozená je v lednu a už téhož roku v červenci se vehementně dožadovala koupání
.
V pohodě.
neříkám, že je homeopatie spásonosná ve všech případech - ale za pokus to možná stojí, i můj pragmaticekj manžel na to dodnes s úžasem vzpomíná.
Odpovědět