Re: Trhání osmičky
AHoj,
já jsem taky strašný posera. S jednou osmičkou jsem byla u stomatochirurga, páč mi rostla nějak prazvláštně uvnitř do pantu. Skončila jsem s 9 stehama a následným otřesným zánětem, do dvou dnu jsem neměla ani oči a bolelo to tak, že porodu jsem se už nebála. Páč sam doktor říkal, že většina žen říká, že je ten zákrok, když se takhle nevydaří horší jak porod a to teda mohu potvrdit. A tak když jsem šla na svojí druhou osmičku k vytrhnutí a to tentokrát se zadařilo, že kousel povylezla, ale též mám málo místa, tak že prostě dělala zlotu a musela ven a patřičně jsem se bálá. Ochotně jsem šla k nějakému supermanovy, kterého jsem tu pul roku hledala, vyplázla 120euro a požádala si o 3 injekce a netajila jsem se tím, že jsem hysterka

a vše mě bolí. Zkrok trval asi 10vteřin, nic jsem necítila a po cestě domu jsem si nakoupila nějaký speciální paralenový tablety na bolesti zubu, ale ani jsem je teda nepotřebovala. Doktor byl hrozně milej a až mě zbaví tlaku z další osmičky už se těším.
Neboj, domluv se s někým, kdo se o tebe postará a nech si třeba taky opíchat pusu kompletně, jako já, ale my tu nikoho nemáme, tak že jsme se dohodli s dr. že příjdu až na konec šichty, jako poslední a pak si tam budeme chvíli vyprávět než mě pustí autem zpět domu. (jo a za dva dny jsem zjistila, že jsem těhotná, ale prý ani taková dávka by neměla mít na miminko vliv

)
Odpovědět