Holky přestože nádobí dáváme hned do myčky, koš se vynáší každý den mám v kuchyni děsné kvantum octomilek tak posledních 14 dní... Prolezla jsem v podstatě všechno ale nikde jsem nenašla nic zapadlého na čem by si mohli ty mrchy pochutnat. Je to jen v kuchyni a kytky tam nemám... To je ostatně druhý dotaz co mám... Všechny kytky co mám v kuchyni mi tam chcípnou... Teď naposledy řezané růže. Dostala jsem od manžela v jeden den 5 růží (dvě jakože za děti) Kytici 3 a jednu co kluci zlomili a zůstala v podstatě jen hlavička s kouskem stopky mám v ložnici a jednu jsem nechala v kuchyni. Ty v ložnici jsou stále krásné, nepovadlé, ta v kuchyni chcípla... Dostala jsem ještě jednu k našemu výročí a ta natáhla brka v podstatě přes noc... Je to normální??? V obýváku mám kytky v květináčích a i když je málo zalévám , jsou pořád krásné (Ficus,voskovka, nějaké popívanky a sukulent...)...
Tak shrnutí... 1. máte zkušenost s něčím proti octomilkám??? 2. je normální, že mi v kuchyni všechno chcípne? Fakt je, že i chleba a pod. během 3 dnů chytá zelený odstín...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.