Tak to vypadá, že už jsem si dlouho nezaložila žádné téma, ale nedá mi to, neb se mi dnes stalo toto:
Vracím se jednou z nejrušnějích ulic v Praze v půl šesté do kanceláře, telefonuji s klientem, na sobě lodičky a sukňový kostým. Najednou se na mne vrhnul nějaký chlap, oběma rukama mi chytil stehno v jeho horní polovině, začal mi šátrat pod sukní a to stehno ochmatávat. Hrozně jsem se lekla a začala na něj křičet takové ty věci jako "hov..do, úchyle, prasáku" apod... nechal toho a šel pryč, načež já lehce v šoku poslouchám v telefonu klienta, který se v hrůze dotazuje, zda ty nadávky byly na něj
Jo a ještě na mne ráno bezdomovec v obchodě pořvával, že taková sukně se nosila v 60. letech a mám si ty křivé pařáty schovat.....
...tak nevím, přitahuju to? Nebo se Vám to běžně děje taky?? A jak reagujete? Mne bohužel fakt nenapadlo mít v ruce v půl šesté v centru Prahy kasr
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.