Tak ja muzu sdelit sve vlastni zkusenosti, nebot jsem zila se znatym muzem skoro 30 let a vrele to nedoporucuji.Udelal -li to jednou /zradil manzelku /, udela to i po druhe.Nema zadnou cest a navic jeste v alkoholovem opojeni.Ja jsem take verila, jak me ten muj strasne miluje, ale realita je jina.Po druhem diteti jsem se dozvedela, ze mel 2 roky milenku.Priznal se, az se ona s nim rozesla.Ale nebyla jsem si jista, neudelal li to jeste vickrat predtim.Kvuli detem jsem mu vse prominula, ale nakonec jsem se s nim prece jen rozvedla. Neverila jsem pibuznym, ze udelal li to jednou, udela to znovu.Jest li muzsky neni spokojeny tam, kde je , at se napred rozvede a pak at si zacne romanek.Je to prijemne, doma ma vyprane ponozky a mladou milenku pro radost.
Ja bych si dite nechala, ale ho uz bych vickrat videt nechtela.Je to silne, co rikam, ale vzhledem k mym zkusenostem a veku /58 / , to nevidim jako romanticky pribeh, plny lasky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.