Re: Čím vás děti dokážkou vytočit?
Večernice to chce klid... Půjčím ti kluky na víkend... V obýváku strhávají tapetu a hází to do akvária... Rybičky ještě žijou. V koupelně se naučili si přistavit kýbl a pustit vodu v umyvadle tak, že jsou během chvilinky mokří od hlavy až po paty a jak z nich ta voda teče tak se mi jdou ukázat. Jeden z dvojčat chodí po bytě zásadně v červeném kulichu s kšiltem a odmítá ho sundat i na spaní, to mu, ale zabavuju když usne... Teď sem mu kulicha zabavila tak to nahradil pirátkou...
Dneska jsem šla na záchod a ještě jsem říkala, že když budou za dveřma, tak těm adveřma chytí a ono bylo ticho tak jsem měla za to že koukají v obýváku na Tomáše.. No a ono ne... Sejmula jsem Fanouše dveřma tak, že odletěl do truhle s hračkama... co si nachystali u skříně v chodbě... Mají šlapací traktory, dneska ho napadlo že to použije jako stoličku, na chodbě si to přistavil pod vypinač a zhasínal a rožínal, tak jsem mu říkala ať sleze, že mu to ujede, tak slezl podíval se na mě a řekl NE, vylezl na něj zpět, rožl a traktor podjel a on se rozplácl jak široký tak dlouhý na chodbě, takže zase řev... Nervákovi Peťovi se nelíbilo že si Fanda s ním nechce zrovna hrát, tak začal mrskat věcma... Když mu přišla pod ruku vlečka od tatry a on s n švihl, tak se ta vlečka odrazila od židle a flákla ho přes obě nohy
takže zase řev... No a oni mají bunkr v jedné části vestavěné skříně... Tak si tam hrají a najednou řev, jako když někoho na vidle berou a on vyletěl Fanouš a furt se snažil si dosáhnout na záda, tak jsem se tam mrkla a kousanec jako prase skoro do krve... Tak jsem vynadala vyníkovi a druhý den z pokoje velice chichichi a najednou řev jak sviňa pak zase chichichi a řev, takmi to nějak po čtvrt hodině nedalo a šla jsem tam... Tak byli hned v pozoru... Když přišli asi po deseti minutách za mnou tak si oba foukali na ručičku... To už jsem zpozorněla... No oba mají na rukách a nohách modřiny a otiské čelisti navzájem... Oni se totiž bavili vzájemně tím, jak bráchu kousnou a on na to pak reaguje a dělali to na střídačku... Já je u toho potom načapala.... Takže ten smích byl ten co zrovna kousl a kochal se reakcí bráchy... Jo a o víkendu tu chodili v taťkových trenkách s ufonkama
Zastrkali si to za opasek od kraťásků a chodili v tom celý den... Takže nemáš doma jen ty takové třeštidlo
Odpovědět