4.5.2010 21:45:44 Pett* (děti 2004, 2006, 2010)
Re: ,,,
Tak prvně velká gratulace Mirulince
konečně to má za sebou a může už se taky těšit z mimča.
Plavání jsem přežila, ale Robin byl na pěstičku i když jsem s ním byla ve vodě:-( už se pomalu začínám smiřovat s tím, že to prostě doklepeme do konce školního roku a od září to vzdávám. Dnes jsem to zrovna řešila s lektorkou, je z něj už sama nešťastná a neví ja na něj, navíc od září by měl plavat úplně sám, tzn. že rodiče odevzdají děti lektorovi před sprchama a odchází. A platit kurz proto, aby mi bulel u bazénu no to je celkem drahá sranda. A zůstat na té nižší úrovni a chodit s ním do vody je s malou špatně realizovatelné. Teď jí mám ve vajíčku u bazénu a ona to tam prospí, ale v září bude skoro půlroční, to už mi tam nejspíš nevydrží. No takže jediný co mi trochu zvedlo náladu, že je tam dneska i fotili.
Holky, kila navíc ... no ani mi nemluvte, vám to většině jde dolů nějak samo
no já věděla, že takový štěstí mít nebudu :-( Rodila jsem s 95 a teď mám 88, vlastně jsem doma sundala pouhý 2 kg. A to asi jenom díky tomu, že mi opadly otoky. Jinak ani deko :-((( Fakt je, že mám naprosto vlčí hlad a protože se bojím cokoli sníst, tak se furt cpu chlebem s marmeládou nebo Fidorkama :-((( a to asi není nejlepší. Ani nevím co mám vařit, abych to mohla jíst. Všechno na co bych měla chuť je "závadný" :-( dala bych si smažený květák, čočku, nebo čočkovou polívku, zeleninový salát, utopence s cibulí, něco hodně česnekovýho no a prostě takovýhle "nevhodný" potraviny
TAk nevím co s tím a co mám vlastně jíst. Věřím, že kdyby se mi ty hladový záchvaty podařilo zvládnout, tak nějaký to kilo taky dolů půjde. Snažím se jíst málo ale za to často, ale moc to nepomáhá
Odpovědět