| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : duben 2010

7.5.2010 11:37:58 Renďa,Eli 07

Re: Fido...

Ahoj holky,

teda Fido, taky jsem si to četla a utřela slzu...je škoda, že jsi si ten první porod nemohla užít.Hlanvě že je všechno v pořádku. Malý je krásný. ~m~ Určitě bude zdravý a čilý. Uf, fakt super že to tak dopadlo. ~x~~6~

HOlky, vy můžete říkat bůh žehnej školce,ale co my co je máme doma celý den. ~:(~j~ I když v září Eli taky maže do školky,ale já budu brečet. Bobek malý.
Jinak Eli je taky protivná a nejčastěji když kojím a že já nekojím sladkých deset minut,ale i půl hodiny. Taky si Eli začla cucat prsty a furt ječí a ječí malému do ucha. ~4~ Ji stokrát říkám,že nemá tak ječet ale prostě to nepomáhá. ~d~ Snad se uklidní.

Arijko, máš problém se stolicí? Já taky, au au au...ale pomáhá mi ta dubová kůra a kysané nápoje a taky každý den sním hlávkový salát. ~w~ Jina já bych k moři jela, ale jedině letadlem a to se bojím, jelikož jsem nikdy neletěla a ješě s malým mimčem, tkaže letos nic. A asi žádná dovolená letos asi ne. ~d~

Zavřiočko krásné fotky. HOlky jsou kočandy. ~g~

Clasofko hihi ty jsi teda matka od rány. Nevím jak by to dopadlo v našem školství....~a~ To by tě asi učitelka zažalovala hihi.
Jinak já taky toho našeho kloučka zbožňuji, nejvíce když spí hihi,ale i když se kouká a dělá takové grimasy, je jak malý opičák. ~t~ Ale to večerní řvaníto je síla. ~q~
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Fido... Tobianni 7.5.2010 11:20
*Re: Fido... Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 7.5.2010 11:33
*Re: Fido... Renďa,Eli 07 7.5.2010 11:37
**Re: Fido... Renďa,Eli 07 7.5.2010 11:39
***Re: Fido... clasofkama 7.5.2010 11:58
****Re: Fido... Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 7.5.2010 12:19

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.