Re: Na kolik vás celkově vyšla laserová depilace?
Na depilaci záleží jaký typ laseru je použit, musí být, který neláme světlo, aby byla narušena vlasová cibulka trvale, takové přístroje stojí i několik milionu, kosmetičky mají pouze s lámavým světlem, které je dobré třeba na pigmentové skvrny, jizvy po akné atd., ty stojí několik set tisíc. 100% není nic, v podkůži je vždy nějaké procento chloupků, které je neaktivní a to se může kdykoliv aktivovat, nejčastěji hormony. Dlouho jsem se rozhodovala, kam na depilaci nakonec jsem šla do ČB www.ilk.cz , jedna depilace brady a koutků (kníru) mě vyšla na 2 tisíce, podotýkám, že mé chlupy nejsou chlupy, ale regulérní vousy, které mi rostou rychleji než manželovi, jak jsem se během 5ti týdenního netrhání přesvědčila, musela jsem se holit i 2x denně a i tak to bylo vidět a to dost. Po prvním zákroku mi vypadla většina vousů, tak uvidím, jak to bude dál. Dr. říkala, že mi jich neporoste tak 20-30% po prvním zákroku, ale zatím to vypadá na dalek víc, že se opravdu v růstovém stádiu podchytilo víc. Bylo mi řečeno, že budu potřebovat 4 zákroky a pokud jich je třeba víc 5. a 6. tak je cena 500,-- Kč, což se mi zdá velmi solidní, to by to nedávali za takovou cenu, kdyby si nebyli jisti výsledkem. Jen to chce opravdu podstoupit 1. a 2. zákrok než se půjde do práce, páč je to opravdu děsné to neholení, pak nateklá chlupatá tvář po laseru
Odpovědět