| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Epilace a depilace

10.5.2010 12:11:00 Jowanka

Re: Chloupky na obličeji - jak se zbavit?

Jo, ještě jsem se nevyjádřila k otázce, zda je to likvidace trvalá nebo na pár let. Asi myslíš epilaci. Prvními návštěvami se zničí velká část cibulek, ale mají určitou růstovou fázi, protože je vše nutné opakovat. Opět individuální. Dle mého je důležitá i hormonální rovnováha tvého organismu po další roky života. Pokud jsou výkyvy, nemoci, můžou se opět chloupky objevit, mně např. v období těhotenství a kojení vůbec nerostly. A to jsem už na zákroky nechodila..asi dva tři roky. Teď, po přerušení kojení se mi jich pár občas objeví, tak jsem si dala několik sezení nových, ale ty chloupky se opravdu dají počítat, nejsou jich kvanta.

Viz, co o tom píší odborníci přímo z místa, kam chodím.
Zatím nejšetrnější mezi depilačními metodami je depilace laserem Gentle Lase. Candela Gentle Laser je alexandritový systém o vlnové délce 755 nm, určený pro odstranění nažádoucích chloupků. Odstraňujeme nežádoucí ochlupení na obličeji, v podpaží, tříslech a intimních partiích i jiných místech Vašeho těla. Při depilaci dochází ke zničení vlasové cibulky, kde je koncentrován pigment. Ideální výsledky jsou u tmavých chloupků, méně u světlých, u šedivých je tato metoda bez efektu. Okolní kůže zůstává neporušena. Nežádoucí chloupky však nezmizí najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, cibulky jsou totiž v anagenní růstové fázi pouze několik dnů a proto je třeba epilace opakovat. V pravidelných intervalech dle místa chloupků. V ideálním případě je třeba 6 návštěv.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Chloupky na obličeji - jak se zbavit? 25.12Ali.......14 9.5.2010 21:34
*threading gluteus maximus 9.5.2010 21:36
*Re: Chloupky na obličeji - jak se zbav... -petra- 10.5.2010 7:27
**Re: Chloupky na obličeji - jak se zb... Jowanka 10.5.2010 7:44
*Re: Chloupky na obličeji - jak se zbav... Jowanka 10.5.2010 7:48
*Re: Chloupky na obličeji - jak se zbav... Cimbur 10.5.2010 10:4
**Re: Chloupky na obličeji - jak se zb... Jowanka 10.5.2010 10:10
***Re: Chloupky na obličeji - jak se ... Gabriella, 2 děti 10.5.2010 11:34
****Re: Chloupky na obličeji - jak s... Jowanka 10.5.2010 11:54
*****Re: Chloupky na obličeji - jak... Jowanka 10.5.2010 12:11
*Re: Chloupky na obličeji - jak se zbav... Ivatema 10.5.2010 13:59
**Re: Chloupky na obličeji - jak se zb... nzuza 10.5.2010 18:31

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.