Ahojky
,
tak já dnes jen od rána pročítám a dělám si pozn. za prvé, za druhé....
Jinak už bych taky nevěděla o čem píšete. Tak my jsme včera nakonec do toho města jely. Byl to děs
. Dvakrát jsme zmokly i když jsme měly deštník a slídu na kočárek. A ta jízda autobusem... ještě že se mnou jela i Lucka. Lidi jsou fakt samá ochota
. Asi bude lepší pořídit si nějaký nosič pro malou a jezdit bez kočáru. Jinak to nevidím.
Gábi-já nestíhám fotit
. To všechno Zdeněk. Je z ní celý pryč
. Kdybych měla dělat fotky já, tak jich moc nebude.
S tím jídlem u Máji jsi mě zaskočila. To jako fakt nesmí jíst? Tak ono to bolí a ještě to musí vydržet o hladu
. Chudáček malý
. A babi se nedivím. Ten řev je hrozný
. To jen my mámy to musíme vydržet a neutýct
.
Petruss-mě mateřská taky ještě nedorazila. Ani včera a ani dnes. Jen peníze ze sociálky, Ale to je jen pár kaček. Je pravda, že když něco potřebují oni, tak to musí být hned, ale naopak to nefunguje
.
Soňo-já myslím, že to s Tobem nebude tak hrozný. Takový léky se jen tak nepředepisují. Bože, jak může někdo srovnávat hyperaktivitu s leukémií?!
Doporučení ti dá školka nebo doktor. Ale radši bych šla za doktorem po takové zkušenosti.
Nám u toho odběru z patičky řekla, že kdyby se něco objevilo, tak nám dají vědět. Psala si i tel. číslo na mě. Jinak si myslím, že dět. doktorka bude mít výsledky, tak ji zkus zavolat jestli chceš mít jistotu a uvidíš co ti řekne.