tak máme dososáno, dokrmeno a konečně můžeme jít spát, už se těším, jsem dneska teda včera
úplně vyřízená, za chvíli budu mít svaly jak kulturista, bo jsem Týnu pomalu celej den jenom nosila v náručí.
Takže dnes to, děvčátka, bude opravdu kratičký.
Chci přivítat Mirulinku, ať se brzy zabydlíte, sžijete a prostě ať probíhá vše v pohodě a vyhnou se vám všechny problémy. Budeme se tu všichni těšit na fotečky.
Zítra si jdu vyzvednout tu kojeneckou váhu, tak se na jednu stranu hrozně těším a na druhou mám celkem strach co zjistím
Celej večer pročítám stránky kojení.net a řekla bych, že se řídím všemi doporučenými radami a stejně je to u nás takový jaký je
takže jsem i zvědavá, co mi laktační poradkyně řekne. Jediný co možná dělám špatně a nenapadlo mě to, že Týna tahá jen když jí to hodně teče a to je takovýto přední mlíko spíš na žízeň, pak už na to víceméně prdí, no a to jí nemůže moc zasytit, takže to by zřejmě mohl být důvod proč je pořád taková nespokojená a má nejspíš hlad nebo když se jí náhodou podaří usnout, tak je nejpozději za hodinu vzhůru a řve hlady. No jenže jak ji donutit sát déle a intenzivněji netuším. Zrovna tohle naše noční kojení. Mordovaly jsme se půl hodiny, vypadalo to, že saje a polyká, ale přitom pak na omak rozhodně to prso prázdný nebylo, dost jsem ještě odstříkala a co hlavně, princezna vysosla 120 z flašky jako kdyby před tím vůbec nejedla. NO tak já nevím, buď je to prostě herečka s nominací na Oskara a že sosá jenom přesvědčivě předstírá nebo máme prostě doma otesánka. Však jí zítra sklapne, až to zítra váha proflákne
tak papa, jdu do pelíšku, zítra budu mít celkem náročný den, spoustu běhání po městě, vyřizování, zařizovaní a shánění dárku Terezce k nedělním narozeninám.
Jinak Gábi, už máte tašku do školy ??? My už jo, doufám, že se bude Terince líbit, mně se líbí moc
Kdy má vlastně Miška ty narozky, taky teď někdy ne ??? Nebo už měla ???
Jo a Clas, co Sofinka ve školce ?? Líbí se jí? Ty holiny tu docela užije co ?:-( a lepší předpověď není ani na příští týden, taková kosa, fuuuj. Už mi z toho asi klepne, pomalu půlka května a počasí pořád na houby :-((
tak teď už ale vážně jdu do tý postele