Re: ...
Pett, tak to jsem zvědavá kolik ti teda malá vysosá až to zjistíš na té váze. Já jsem o ní taky uvažovala, ale uvidím příští týden na poradně , kolik přibral a když to bude bída tak ji koupím. NO a taky jsem zvědavá na tu laktační poradkyni co vám řekne.
holky my se někam stěhujem? Na FB? No já mám taky profil,ale moc mi ten FB nepřirostl k srdci, teda nějak jsem to tam moc nepochopila a tak. No,ale přizpůsobím se. To si vás mám všechny přidat? A jak si tam budem psát? Na tom chatu?
Mirulinko vítej doma.
Jsem zvědavá co napíšeš, podle toho co jsi trošku napsala, to byla asi fakt síla.
Fido, jak jsi se psala kdy kojit jenom zjednoho. Tak to postupně můžeš zkoušet dát jenom jedno a když se pustí a bude spokojený tak už nedat druhé. Já to tak děláma a když vidím,že je pořád nespokojený dám klidně i druhé,ale třeba jenom tak dvakrát za den.
Já malému dávám taky ještě newborn 1 pampers a neprotečou, teda pokud si to neodkope a má je ještě dobré.
Gabčico váha hezká a pak musíš ukázat princeznu s naušničkama.
Pett, asi jsme objednaly ty kapky u stejné paní, protože ten sáček mě pobavil úplně stejně jako tebe.
Ale možná..tuk,t uk mám pocit, že to trošku zabírá.
URčtiě jsem na polovinu věcí na co jsem chtěla reagovat zapomněla.
Musím chodit pravidelně.
Odpovědět