AHoj asi mám AS také a přišla jsem na to až nedávno, kdy jsem si všimla, že synovec má stejné chování jako jsme měla já v jeho věku a můj otec i sestry jsou zřejmě podle mého názoru také "zasaženi" V minulosti se nikde neřešili PAS-dítě buď zlobilo nebo bylo hodné........Já jsem začala pátrat na internetu a v knihovně, kde jsem si půjčila knihu od Kateřihy Thorové- která je úplně supr, z níž jsem si udělala AQ test se skórem 43 bodů na AS z 50 možných pocházím ze 3 sourozenců a ve škole tomu poslednímu říkali:...kolik vás ještě bude ted´ je mi 40 a ráda bych se nechala někde diagnostikovat..na celé dětství nerada vzpomínám a držela jsem se hesla lepší je se nenarodit a dosud ani nemám děti...přestože mám nadprůměrné IQ nebyla bych schopna se o děti sama postarat ...cítím se po celý život dost bídně, nemám motivaci ....hlavně, že mluvim 4 jazyky....ale neuplatním je protože před lidma se totálně rozklepu a zablokuju...nejvíc by mě vyhovovalao překládat knížky ...pěkně o samotě bez rušivých vlivů....a nevím jak bych se měla prosadit .mohu pracovat maximálně se 2 lidmi ...kolektivy mě zbavují vlastní identity...a proto mám také celoživotní problémy s udržením práce...Život s AS není pro mě vůbec šťastný, ale vím, že musím bojovat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.