| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Homeopatie

17.5.2010 16:27:35 Severka

Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě

Ahoj, na rodinu nepřispívám, ale tvému dotazu jsem neodolala. MUDr. Věra Zelená, Nádražní 4, vchod - jak byly na nádru ČSA. Kdybych mohla nosila bych ji na rukou, je to přesně ta PANÍ DOKTORKA. Taky jsem hledala jinou doktorku až jsem ji našla a nevím co dřív o ní napsat. Ano, dělá i homeopatii, má i přístroj na měření Crp (hodnota na základě které se hned v ambulanci dozví, zda je nemoc bakteriální-a pak dát antibiotika nebo virová-pak antb. jsou zbytečná), má naprosto zdravý, lidský přístup k nemocem, dá se s ním úžasně domluvit... já ji prostě miluju!!
Díky její péči se náš vztah s dcerou po narození vyvíjel bez jakéholiv narušení zvenčí. Děkuji každý den, za to, že ji znám. Bohužel jsme teď v zahraničí, to nám, ale nebrání v tom se s ní poradit, když potřebujem.
To jsou moje zkušenosti, moje pocity.
Můžeš zkusit si s ní popovídat a uvidíš. Taky praktikuji homeopatii, takže i v tom jsme si rozuměly.
Hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Jeanne 17.5.2010 13:45
*Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Severka 17.5.2010 16:27
**Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě zrzulec 17.5.2010 17:5
**Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Jeanne 17.5.2010 17:5
**Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Jeanne 17.5.2010 17:16
***Re: Pediatr nakloněný přírodní léč... Severka 17.5.2010 17:24
****Re: Pediatr nakloněný přírodní l... Jeanne 17.5.2010 18:3
*Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Sara33(Eliška 07, Petr 09) 17.5.2010 22:36
*Re: Pediatr nakloněný přírodní léčbě Hamšule 1.12.2010 11:39

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.