| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

18.5.2010 17:37:09 Vejce

Mobil banka

nedávno jsem měla problém s internet bankou. zašla jsem tedy na pobočku banky, kde mi bohužel nepomohly, nicméně mi paní nabídla mobil banku. samozřejmě mě zajímalo zpoplatnění této služby, bylo mi řečeno, že je to zdarma. nechala jsem si to tedy aktivovat. nyní mi však přišel výpis od operátora, kde mi byly všechny bankovní sms-ky účtovány~n~ od operátora je to tedy pěkná zlodějna, nejde totiž o klasické sms, ale o zprávy bankovní aplikace...s tím nic nenadělám~n~ přijde mi ale divné, že se mi nezmínila pracovnice banky, že z jejich strany je služba zdarma, ale že bych třeba mohla za mobil banku platit u operátora~a~ přijde to taky někomu jako sprosťárna~e~ ???
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Mobil banka Vejce 18.5.2010 17:37
*Re: Mobil banka Lucie, Sára, Danny 19.5.2010 9:16
*Re: Mobil banka uhugo 19.5.2010 10:30
**Re: Mobil banka Vejce 19.5.2010 14:55

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.