21.5.2010 11:34:47 Winky
Re: jak dlouho se omezovat
jj, klidně už začni. U mě myslím tvrdá "neprdící" dieta dost napomohla k poporodní depce. Přišlo mi že jím akorát tvrdý housky s máslem a suchý špagety, už jsem se dostávala do stavu kdy jsem jídlo nenáviděla. Jak tu píšou ostatní - vliv to mělo minimální. Když jsem se s jídlem uklidnila já, uklidnilo se i dítko, navíc mi mudra ukázala cvik s nožičkami aby se mimi mohlo lépe vyprdět a začala jsem se houpat s ní na balonu, nebo ji na balonu válet po bříšku a už byl klid.
U druhého jsem se tudíž nijak dramaticky neomezovala (ale je fakt že už jsem byla zvyklejší na "neslanou nemastnou" dietu co jsem vařila batoleti, a věci jako česnek, křen atd vadí hlavně mě, takže to stejně nejím). Jediný exces co si vzpomínám bylo kilo hroznového vína ještě v porodnici
to mi tam hodná babi přinesla abych si pošmákla
což o to, dobré bylo, ale příšerně jsme prděli já i syn
(když teda neberu v potaz to, že v porodnici neměli žádnou zvláštní dietu pro kojící maminky, dávali nám to co ostatním pacošům, takže zelný salát, květákový mozeček, čerstvé křupavé houstičky atd atd.... - jediné navíc byl jogurtový nápoj, jinak fakt "slast")
Odpovědět