Hmm, tak já se snažím, aby moje dítě vůbec nevědělo, že něco takového, jako televize a počítač existuje.Kouká se přesně deset minut jednou za tři dny..a třeba ve čtvrtině pohádku nekompromisně vypnu, pokud to překročí danný limit.
..no samozřejmě kecám...teď, když je hnusně a nejdem do MC, ani nikam ven, tak u nás jede TV víc než je zdrávo...obvykle Jim Jam...zpívá si u něho, tancuje a kupodivu jí to hrozně rozvíjí slovní zásobu a představu o světě...ví, že se motýlek líhne z kukly a jak to vypadá...s dětmi v TV předvádí zvířátka..u anglických písniček opakuje slovíčka a to jí je jen něco přes dva roky...Samozřejmě vím, že by to mohlo mít vliv na soustředěnost a udržení pozornosti v pozdějším věku, ale nikdy tam nejede nic, co by nemohla pobrat rozumem, když už ji to nebaví, jde si hrát. Programy pro dospělé před ní skoro nepouštíme, je to někdy nářez i pro mě(různé brutality a tak)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.