14.6.2010 21:36:43 Gajka + 2
Re: plenky látkové - jakou zvolit značku???
Záleží, jak vysoká může být finančn investice :) Za mně jsou ideální imse vimse all in one, máme už velikost xl (padne i 9 kilovému) a jsou super, obsluhu zvládne manžel i babička. Pak mám 4 kusy kapsovek Dry bees, ty mi přijdou perfektní, že se mohou vycpat podle toho, jak chci aby byly savé, dávám tam vše možné. Ale používáme i konopné ellas house se svrchňáky, froté popolinky a nebo toots boots. Každému podle mne vyhovuje něco jiného. Na miminko jsem měla 4 měsíce fllesové šité na MMB od jedné paní, co je tam prodává, trošku jsem se bála toho materiálu, ale byly naprosto super, rychle uschly (ráno vyprala a večer byly suché), což bylo perfektní, jen byly trošku objemnější, ale u mininka to nevadilo. A ty vložky jsem přesně takhle řešila, nakoupila si 3 různé druhy látkových, 2 druhy jednorázových i ty sběrače od aventu :) nakonec jsem měla tak vlekoucí problémy s ekzémem či plísní, že jsem je nemohla používat a při kojení jsem jen dala čerstvou plenu a hned po kojení s ní pryč...když to teklo "bez" tak jsem se musela i několikrát v noci převlíknout, ale jakmile mi to navlhlo a zůstalo na prsou i jen pár minut, bylo zaděláno na problém. Ty sběrače byly super, ale také jsem je používala pouze krátce, ale na počátku, když to hodně teklo se nasbíralo dost mlíčka i na namražení :)JInak u prvního jsem používala jednorázové vložky z DMka, ty mi prišly nejvíce prodyšné, ale i dost zachytily.
Odpovědět