21.6.2010 13:20:04 Luca, Maty 09/07 + Kýša 11/11
Re: Dovolená s německou CK
My taky jezdíme jen z Německa - ta organizace je prostě nesrovnatelná s Čr.
Ale loni se nám stalo, že nacesty "údajně" poslaly letenky a všechno, já jsem ještě do toho šťourala, páč se mi to nezdálo, letenky tam podle mě chyběly. Podle pána z nacesty všechno jak má být.
Narazili jsme hned u check-in - letenky tam prostě nebyly...... Takže bylo třeba se domluvit. Někdy se i stane, že delegát je místní a v hotelu jste sami a třeba ani nepíšou odjezd na nástěnku jako je to běžné a on vám volá na pokoj, to se mi taky stalo. Takže kdybych neuměla, nejela bych, toť můj názor.
Ale na druhou stranu, pokud to zaplatíte třeba 10 dní před,letenky Vám pošlou, u check-inu se nějak domluvíte. Po příletu jsou cizinci tak jako tak už na letišti a stánek je fakt perfektně označený, jde o to ho najít a říct jméno hotelu, číslo autobusu Vám v pohodě napíšou na papír... delegáta jsme nikdy nepotřebovali, všech bylo v pohodě, pokud je problém v hotelu, je to nutný řešit na recepci... nevím no, záleží. Kažodpádně s českou CK už nejedu, v tom mám jasno. Ceny za týden jsou s němecou na dva týdny.....
Odpovědět