Re: Postižené dítě=dement?!?
Niko
úplně tě chápu... takový kecy člověka dostanou, to si můžeš stokrát říkat, že ten člověk je blbej a všechno možný, ale stejně je ti to líto, že
. Vůbec nechápu, kde se v některých jedincích bere ta drzost takhle někomu kecat do života! Taky to znám... Nezbývá, než to hodit za hlavu a těšit se na miminko
Vím, že to sem nepatří, ale ještě ti musím napsat, že blbci jsou všude, i já jsem se včera s jednou takovou setkala... Máme doma chlappečka s DS (moje mamča ho adoptovala někdy před rokem, my, vlastní děti, jí brzo vylítnem z hnízda...). Včera jsem mluvila se známou, kterou jsem celej ten rok neviděla, ale ona ví, že Fanouška máme. A ona se strašně divila, že ho vozíme každej den do školky od nás z vesnice AŽ do okresního města (asi 13 km), proč prý ho tam nenecháme v internátu???? Tak je blbá? Šestiletý dítě??? Proto jsme si ho asi vzali ne, aby byl šťastnější, aby někam patřil a nebyl jenom jeden "kus" v nějakým zařízení!!! A to ona je normálně středoškolsky vzdělaná ženská, která sama má dvě děti!
Takže úplně chápu, že tě to dostalo. Některý lidi jsou fakt na ránu
!!!
Odpovědět