6.7.2010 23:07:03 crystal
Vyrážka z holení
zdravím všechny holky,co ještě ponocujete,potřebuju nutnou radu:prostě a jednoduše můj chlap má rád,když se úplně oholím na přirození,jenže mi skáče z holení vyrážka,ať se oholím žiletkou,elektrickým holícím strojkem, nebo veetem, krom toho z těch stěrek z veetu mám tak akorát pipku odřenou as žiletkou se bojím,kdyby to byl ovšem malý problém,bohužel jsem z chlupatějšího rodu,ač se za to stydím, mám tvrdší chloupky i na stehnech a musím si je bohužel taky holit no a na vnitřní straně stehen a zezadu na stehnech se mi pak udělá děsná vyrážka,zarudlý pupínky,zahnisaný,občas je to dobrý,ale ve většině případů se mi udělaj,jsem z toho už nešťastná, bohužel jsem si v pubertě ze srandy oholila zadek v místě ohybu ke stehnům žiletkou a i tam mi rostou chloupky jak v rozkroku silné a tmavé,čili i tam se musím holit,nemluvě o tom, že holící potřeby mě stojí majlant,když se holím 2x do týdne a takovou plochu,ale stejně výsledek je akorát vyrážka,místo krásná hladká kůže,poradíte čím se holíte vy a jaké máte s holením pipiny zkušenosti?
Odpovědět