Re: Za jak dlouho začne účinkovat Klacid a co když ho malá vyblinkala po hodině?
Ivčo na co ho má???? Moje dcera ho měla také, když měla náběh na zápal plic...te´d měla Ospen na hnisavou angínu... zvracela mi dva týdny, měla před tím nějakou virozu...
uvař černý čaj, oslaď ho glukopurem (rhoznový cukr) hodně ho vychlaď a po lžičkách ji ho podávej, žaludek se uklidní...
vynechat co nejvíc to půjde mléčné výrobky. U nsá to ale nešlo, dcrka nejedla měsíc a jediný, co jsem do ni dostala bylo právě hlavně mlíko.... pokud nic jinýho by nechtěla, dej jo ho. To mi také dr řekla, lepší něco než nic...
Je velmi nutné to do ní dostat i v noci..Dcerka nesneše žádný léky, bojuju s tím fest... klidně hodinu jsem do ni dostávala léky po troškách, ale dostala... měl by působit do tří dnů cca....
a v lékárně jsem se ptala, zda je možné to dát do trošky pití a bez problémů... tak kliděn do trošky nějaké š´távičky, něco co ti vypije....ale zase to vypít musí... a zkusit různé druhy podání...stříkačkou, dávkovačem i od nurofenu, na lžičku...jedno z toho ti přijme asi snáž..
hodně štěstí!!!!!
Odpovědět