Zánět dutin v těhotenství
Prosím o radu a typy jak uvolnit a léčit nosní dutiny.Syn to přinesl ze školky,dostal antibiotika a týden se potýkal s horečkou,jemu už je lépe,ale jak sem ho hýčkala,mazlila a chovala tak sem to samozřejmě také chytla,teploty mi už ustoupili po 2dnech ,ale z vedlejších nosních dutin se mi to přestěhovalo do čela a jedna polovina mě docela bolí.
NA škole jsem si s tím prožila takové peklo(a zbytečně) 4týdny 3xtýdně punkce obou dutin a až 5týden kdy jsem utekla před další punkcí z ordinace mě poslal na CT kde se zjistil chronický zánět a punkcemi mi spíše ublížil a narušil sliznici,měla jsem dlouho pokoj,rýma probíhá v klidu,ale teď mě to docela v čele začalo bolet.
-dr. mi nemůže dát žádné antibiotika
-na ORL mě nikdo nedostane,tam to prostě řeší jedině punktováním a do toho už nikdy nejdu
-v lékárně mi doporučila Stodal na kašel(zabral hned druhý den) a hypertonický roztok z mořské vody
-nosní kapesní inhalátor s mentolem He-pčí ale jak mám ucpaný nos tak ten mentol nenatáhnu
-potřebovala bych nějak ty dutiny uvolnit aby se ta rýma z nich spustila a já na tu punkci opravdu nemusela
-NĚJAKÉ BABSKÉ RADY A PORADY PROSÍM vyzkouším snad všechno :)
Odpovědět