Jdu popřát hezký večer a vidím Maru,ahojjj,vítej z chaty...
Před 5ti lety mi touhle dobou praskla plodovka a asi ve 23h mě jsem byla v porodnici,takže na mě myslete,budou celou noc rodit
a ráno v 7.55 se narodí Eliška
Mám trápení-tak se z něho jdu vypsat...to že si tchýně nevšímá našich dětí(nikdy je nehlídala,nikdy nechovala,nikdy nevezla kočár-prostě není citový vztah) jsem už jaksi za těch 5let pomalu vstřebávala,ale tohle už je i na mě moc.Tchýně už odmala odstrkovala mýho M
,prostě ho pořád vozila ke svý mamince a milovala svého o rok mladšího syna.A ted se to všechno přeneslo i na mě a na naše děti.Ale už jste to vcelku vstřebala-ono mi taky nic jiného nezbyde,ale za poslední dny tady byla tchýně dvakrát i s klukama z té druhé strany-které oslovovala zdrobněle,hodně zdrobněle,našich dětí si vůbec nevšímala,nekomunikovala,slovo Lukášek jsem od ní ještě nikdy neslyšela.Kluci jí pořád sedali na klín,s nima se bavila a naši Elišku pak dokonce na odchodu odstrčila-holka ji držela za ruku a ona jí řekla ať chytne tetu že jí chce za ruku Pepíček.
Dneska Eliška slavila narozky-ač jsem ji zvali od neděle tak dorazila až dneska,Elišce nepopřála,dala mají mamce tašku kde byly dva pomeranče a jablko od dědy z nemocnice,dva džusy a 4jogurty-se slovy že je to pro všehcny(nevím,jsem nepochopila,asi jsem měla jogurty nabídnout klukům-byly tady 4děti a jogurty byly taky 4).A na odchodu dala mě do ruky dvě stovky.Nejde mi vůbec o to co dala,ale jakým způsobem to dala-Eliška byla oslavenec a ona si jí ani nevšimla,a Lukášek o tom asi ani neví že tam byl s náma.
Takže jsem to řádně obrečela,pohádala se s manželem,Eliška to odnesla nejvíc-asi jsem to udělala špatně,ale řekla jsem jí že tam chodit nebude.Vím že jsem vytrestala nejvíc tu holku,ale....
Jinak Lukášek měl úžasný odpoledne-pořád stál u domečku,buď zavíral dveře nebo okénko a pak byl i u pískoviště a dostal lopátku a mohl si hrát.Byl tak nadšenej,že nechtěla ani pít,ani jíst,nemohli jsme ho odtamtud dostat a písek měl všude,půl pískoviště jsme vysypali z plíny...
A jdu Vás dočíst....těším se na Vás celý den