6.8.2010 22:35:38 sojka+07+09
Absces v krku po angíně
omlouvám se, že dneska zakládám tolik témat.
Mám normálně přeléčenou angínu, dnes jsem po deseti dnech dobrala Ospen 1500. Bohužel jsem ležela jenom jeden den, co jsem měla teploty, zbytek jsem neměla hlídání, ale žádný velký sportovní výkony, normální režim s dětmi. Od včerejška mě po několika dnech začalo intenzivně na jedné straně krku bolet, ale je to hlouběji než jsou mandle. Jako kdybych měla v krku knedlík, nebo nějakou překážku. Bolí to hlavně v některých polohách, v leže to celkem ujde, nejhorší je to v předklonu, při smíchu a při mluvení a polykání, nebo když poskočím. Jako kdybych spolkla něco ostrýho a uvízlo mi to v krku. Dýchací potíže nemám. Zajdu si samozřejmě na ORL. Na té straně krku mám i velkou uzlinu.
Jenom by mě zajímalo, zda jste to někdo po angíně měl, jak dlouho trvala léčba, jestli vám to chirurgicky odstraňovali a zda to dělali v celkové anestezii, předpokládám, že ano když se i mandle odstraňují v limbu.
Doufám, že mě jenom prachsprostě bolí v krku na druhou stranu je to dobrá dietka. Za vaše zážitky předem děkuju.
Odpovědět