16.8.2010 23:59:26 Martina -Lukysek,Darinka
Re: Cestování letadlem s malými dětmi
S prckem jsme letěli poprvé když mu bylo půl roku-a to bylo naprosto v pohodě.Byl kojený,tak si většinou dundal prso a pospinkával.Nejhorší věk byl asi kolem roku,fyzicky dítko už docela nadané,zato ještě ne moc rozumově.Tak to bylo takové náročnější,ale na zpáteční cestu jsem to vyřešila menší dávkou Kinedrilu,tak spinkal.Když jsme letěli naposled-2 a čtvrt roku,tak byl zlatý,řešili jsme to jídlem,hračkami,přenosné DVD.Ovšem na zpáteční let mělo letadlo zpoždění a tak prcek usnul na letišti na cca 10 minut a pak už musel sedět sám a při připotání se probudil a chytl nerva,chtěl sedět na mamince,nepřipoutaný a řval jak tygr asi půl hodiny a do toho mě mydlil ručkama-normálně to nedělá,jenže vrátit mu to nebylo moc platné,ba ještě horší.No měla jsem toho plné brýle a litovala spolucestující.Nikdo neřekl ale vůbec nic.Mladý se vyřval,uklidnil a další 2 hodiny byl opět v pohodě.Takže to neřeš,pokud letíte něco kolem 2 hodin,tak to přežijete.Nám hodně pomohlo i DVD.Dcerka zase měla dětský notebook šikulku.Když se někdo pohoršuje,tak jsou to převážně lidé důchodového věku a hlavně mladé bezdětné páry.Ale ti na to taky jednou přijdou...
Odpovědět