| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská gynekologie

20.8.2010 9:49:37 Jana, dvě dcery

Re: Dětská gynekologie - poliklinika Litochleby

Ahoj,
mám také nedobré zkušenosti. Šla jsem tam se starší dcerou, 14 - měla problémy s MM, omdlévala, MM měla nepravidelně a třeba 18 dní v kuse...tím pádem ztrácela dost krve, proto mdloby. V jejím věku jsem na tom byla naprosto stejně a dočetla jsem se, že dnes už zkušený dr.umí tyto problémy v pohodě řešit a mladé holky už nemusí trpět. Tedy jsme se objednaly, dceři jsem vše vysvětlila, ta byla ráda, že by jí mohl někdo pomoci a já si navíc říkala, že je fajn, že je dr.žena, když se jedná o tak mladou holku, aby se nestyděla nebo tak....:) Jenže ouha. Paní doktorka byla dost nepříjemná, holka byla samozřejmě vyděšená k smrti už před vstupem do ordinace a to, co ji tam pak čekalo, by rozhodilo i mě po dvou dětech...:( Nemyslím nějakou fyzickou bolest nebo tak, ale tón paní doktorky a její chování vůči dceři si myslím, že neodpovídalo tomu, že je to vlastně dětská gyn. a že by měli mít pochopení pro mladou vyděšenou holku a trochu použít znalostí z dětské psychologie...No, zkrátka a dobře, zkusily jsme, odešly jsme a již se nevrátíme. Můj dr.gyn. je starší pán, je to soukromá ordinace, chová se naprosto skvěle, jako gentleman si sám chodí do čekárny pro další pacientky, vše řeší bez sestry za zády v naprostém soukromí a já zjistila, že on, i když je to muž, bude daleko lepší volba než dětská paní doktorka...
Tak hodně štěstí.
Jana
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Dětská gynekologie - poliklinika Litochl... KarlítKa 19.8.2010 22:44
*Re: Dětská gynekologie - poliklinika L... Pippi 20.8.2010 8:45
**Re: Dětská gynekologie - poliklinika... KarlítKa 20.8.2010 8:48
***Re: Dětská gynekologie - poliklini... Pippi 20.8.2010 8:55
****Re: Dětská gynekologie - polikli... KarlítKa 20.8.2010 9:35
*****Re: Dětská gynekologie - polik... Pippi 20.8.2010 11:10
*Re: Dětská gynekologie - poliklinika L... Jana, dvě dcery 20.8.2010 9:49
**Re: Dětská gynekologie - poliklinika... KarlítKa 20.8.2010 10:0
***Re: Dětská gynekologie - poliklini... Jana, dvě dcery 20.8.2010 10:36
***Re: Dětská gynekologie - poliklini... kája+dva 20.8.2010 12:0
**Re: Dětská gynekologie - poliklinika... nomiš +2 20.8.2010 12:50
*Re: Dětská gynekologie - poliklinika L... CoMoDor+2 20.8.2010 14:23
*Re: Dětská gynekologie - poliklinika L... petra, 1 dcera 28.4.2011 23:44

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.