Taky to máme asi jak tu krásně shrnula Tereza.....do pošty a mobilu si nelezeme,ale pokud manželovi mobil zvoní..tak mě žádá,abych ho zvedla....a taky ze sebe chrlím - manžel mobil zapomněl doma co jste potřeboval za hodinu mu ho předám a podobně.....takže on se během toho snad stačí vzpamatovat kdo mu to vzal
A děti mi do kabelky nelezou a když je požádám: přinesl by jsi mi prosím mobil z kabelky- donesou mi tu kabelku : " maminko vyndej si to sama...já jí pak odnesu"
Stejně tak já jim nelezu do aktovek a batohů na tréninky. předpokládám, že oni tam udržují pořádek(za 5let jsem si nenaběhla nijak extra) Dan si loni zapomněl babán v aktovce,ale byl tam jen jeden den. nelezu jim do skříní. Pokojíček je jejich oni si ho uklízí....jejich soukromí prostě respektuju.
Prostě ta důvěra by měla být! A jsem ráda, že děti to nějak převzali a mají to stějně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.