24.8.2010 15:18:13 Jana
Re: Využili jste v životě to, co jste se naučili v kroužcích?
Taky jsem chodila na hodně kroužků. Když byla moje mamka malá, nebyly na to peníze, tak mi to chtěla vynahradit. Takže jsem chodila několik let do lyžování, do rytmiky, na klavír, sólový i sborový zpěv, kreslení a na další si snad ani nevzpomenu, vím že jsem měla určitě 3 kroužky každý školní rok tak do 14 let.
Rozhodně toho dnes nelituju, ačkoliv se v ničem z toho profesně neuplatňuju, ale je příjemné umět "z každého rožku trošku", tzn. nejsem levá na sporty, takže bez problémů jsem třeba naučila svoje děti lyžovat, tím, že umím noty, jsem se naučila třeba sama hrát na flétnu a na kytaru, což se s dětma taky zúročí, prostě je příjemné pro život některé věci umět a znát a svoje děti k tomu taky povedu, bez jakýchkoli velkých ambicí, prostě aby v tom "byly doma".
Samozřejmě když uvidím, že k něčemu vyloženě nemají vlohy, cpát je tam nebudu, ale určitě je v zájmových aktivitách podpořím. Teď mají 3 a 5 let, chodí zatím jen do plavání, ale určitě to jen u toho nezůstane, uvidím, co jim v budoucnu sedne.
Odpovědět