Re: Kontaktní čočky, co se nemusejí vyndavat ani na noc
woooow - úplně žasnu, že holčiny, který měsíční kontinuální čočky nenosí, je tak vehementně kritizují
![~t~](/g/s/20.gif)
souhlasím lucigem, že jsou to zastaralé informace.
používám stejnou značku jako lucig, žádné problémy nemám. doporučila jsem je dalším 2 kamarádkám a ty si to neůžou také vynachválit. ráno maximálně může nastat pocit suchého oka, někdy (ale fakt hodně vyjímečně) se může stát, že jí po ránu vymrknu. no tak znova nasadím a jede se dál. nebo se dají pořídit kapky do očí speciální pro kontaktní čočky.
to že se čočky vyndavají, aby oči dýchaly, je volovina - kontinuální jsou dělaný z takového materiálu, který dýchání oka dovoluje sám o sobě a spíš se vyndavání nedoporučuje (někdy je vyndat musíš, abys je vyčistila, protože po vydatném pláči já vidím jak v mlze, ale zase kolikrát do roka vydatně pláčeš, že?
![~;)](/g/s/2.gif)
nějaký fňukání nepočítám, teď v těhu natahuju u každý reklamy a to je v pohodě). já je bez přestávky používám 3 roky a dioptrie se mi nehnuly ani o prd.
![~j~](/g/s/6.gif)
jo někdo tu psal, že mu je oční nedoporučil... mě očař řekl, že pokud je nosím a nedělají mi problémy, mám být jedině ráda
![~:-D](/g/s/1.gif)
![~;)](/g/s/2.gif)
takže za sebe a další 2 holky maximálně doporučuju (někdo je v oku snést nemusí, každý to má jinak), ale minimálně to vyzkoušej, protože to stojí za to. ráno se probudit a vidět, to je kráááása
Odpovědět