25.8.2010 16:54:05 tinas
Re: Za jak dlouho po prvnim diteti jste chtely druhe?
Tak já jsem chtěla jenom jedno dítě a o to víc,když se syn narodil. Byl moc hezký a chytrý dítě,ale bohužel měl jednu vadu. Nějak mi k němu zapomněli dát vypínač a tak ty jeho prořvaný noci nikdy nezapomenu. Do roka a čtvrt byl ve dne andílek a v noci ďábel.
Nicméně manželovi potom shodou okolností zemřeli všichni příbuzní a on tu zůstal jako sirotek a tak jsme se rozhodli,že si pořídíme ještě jedno dítě. Manžel slíbil,že to bude holčička a dodržel to.
Naštěstí se narodila hodná holčička,která skoro nikdy neplakala a tak mi to vynahradila.
U manžela v rodině měli po několik generací jenom jedno dítě a tak se právě teď stalo,že zůstal sám a my jsme chtěli,aby tu děti jednou měli jeden druhého - tedy pokud budou chtít.
Další touhu po dítěti fakt nemám. Spíš při pomyšlení na další dítě mám osypky. Znovu se uvázat za nohu k dítěti se mi fakt nechce,když už se mi konečně podařilo dostat do stádia,kdy se děti zabaví a já mám taky někdy čas na sebe a svoje koníčky.
Děti sice žebrají,ale odolávám. Koupili jsme jim pejska,tak mají koho mazlit. Oba se sice dušují,že by vozili a přebalovali,ale mě je naprosto jasné,jak by to dopadlo.
Navíc ten věkový rozdíl při narození dítěte by byl už 14 a 11 let a to fakt neberu.
Odpovědět