26.8.2010 23:05:05 Pole levandulové
Re: Stahování předkožky - srusty (syn2,5 roku)
Tatramelko, doktora si muzes zvolit, pokud mate urologa ci chirurga, co se nevybavuje, jdi jinam. Ja takto prchla z Motola, kde se mi to nezdalo do soukrome ordinace AMED /vse na pojistovnu/, tam to byla oaza - v klidu pohovorili, zargumentovali a bylo to. My byli na uvolneni predkozky z duvodu castych zanetu, protoze se mu sama uvpnila castecne a delaly se mu kapsy, ktere nesly umyt a v nich se stradal mazek a z nej pak zanety, takze cekat neslo. Bylo mu 4,5 roku a akce to byla rychla - kratka narkoza, v ni mu to pretahli, ukazali mi, jak mame cistit a mazat a za chvilku se vzbudil. Nic ho nebolelo, jen bylo potreba to pravidelne denne pretahovat, jinak se to zacalo zase prichytavat. Ted je to rok a ma to uplne volne, v poradku.
Jinak co se tyka pretahovani jako takoveho, rika se nedelat nic nasilne, vyckat do tri let, nekdo rika i dyl. Pokud je problem jen v tom prilepeni, uvolnuje se samo nebo v te narkoze u chirurga, rozhodne nervat nic bez umrtveni. Nekomu zabere i hormonalni masticka, u nas to nefungovalo.
Odpovědět