hehe, ve tři ráno mě taky čekala stejná otázka..... jak rafinovaná..... zapoulela jsem očima a zafuněla "chci porodit dítě, pusťte mě dovnitř" a nacpala jsem se jí tam (byl to 2. porod). Sranda byla vůbec se tam v noci dostat, poněvadž vrátná chrápala u televize a ne a ne se probudt na zvonek, manžel málem vzteky prošel těma skleněnýma dveřma.... Jinak chování PA a DR dobrý, bez potíží (snažila se mě uklidnit ať u těch stahů tak nekřičím, že mě to zbytečně vysílí, tak jsem jí zařvala do ucha "já si ku.va budu řvát jak chci, mě to pomáhá".... pak když bylo po všem jsem se jí samozřejmě omluvila, jenže mě to fakt pomáhalo
, jsem holt "hekna"
Na šestinedělí - no, šlo to, nic úžasnýho a nic příšernýho, paní dětská doktorka byla perfektní, hlavní sestra moc nic, předepsali mi nějaké léky na hojení, měla jsem je dostávat ráno, v poledne a večer. Ráno mi ho dali, v poledne nic, tak jsem se šla zeptat na sesternu jestli na mě nezapoměli, a hlavní mi s úsměvem odvětila že nikoliv, poněvadž mi hodila prášek do skleničky s čajem, že jsem to jistojistě už vypila. Tak jsem na ni zařvala že mě do čaje bez mýho vědomí NIKDO NIC házet nebude, co to jako má být, že chci pilulku na tácek a hotovo, jsem svéprávná tak si ji vezmu sama. A pak mi pěkně 3x denně medovým hláskem meldovala tím telefonem u postele "maminko, dali jsme vám na tácek pilulku jak jste si přála". Jo a jedna sestra prudila že nesmíme v noci zhasínat všechna světla, což mi přišlo hloupé, jediné "nejmenší" světlo byla zářivka nad postelí, a ta bzučela, no tak jsme milou sestru vesele ignorovaly. 2x přišla, rozsvítila, odešla, zhasly jsme. Konec zvonec.
A pokud je šestinedělí plné, je hloupé že není nikde moc místa a soukromí na návštěvy, ta "hala" je malá.
Jinak jsem tam ale byla 2x vždy jen 4 dny, takže se to dalo zvládnout.