Re: Milenky ženatých mužů - nemáte občas výčitky svědomí vůči manželce a dětem?
Pokud milenka svého ŽM rozvede, nemá většinou výčitky žádné. Když se za čas ocitne sama v roli odváděné manželky, začne jí mnohé docházet. Její manžel říká své milence úplně stejné věci, jako kdysi jí.
Těhotenství ? Ona to na mně ušila. Sex? Žádný už x měsíců nemáme. Proč od ní neodejdu? Je mi jí líto, je mi líto dětí, nemůžeme se shodnout na rozdělení majetku, manželka je vážně nemocná, není schopna se sama postarat o děti ....
Pak teprve se vám oči otevřou a bývalou manželku začnete litovat. Začnete litovat i toho, že jste měly informace jen z jedné strany, že jste naivně věřily tomu, co vám ŽM tenkrát nabulíkoval.
Snad jen nízký věk a nedostatek informací mne může omluvit. Být tenkrát Rodina, dívám se na věc zcela jinýma očima.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.