Ahojda,
tak náš malej je taky cvalda, teď ve čtyřech měsících má cca 7.5kg - dle domácí váhy, ale jdeme na prohlídku v pondělí ( posunuli nám očkování kvůli nezhojené ráně po TBC ), tak uvidíme, jestli ho budou vážit. Jinak já stále pouze kojim a zatím příkrmy nezvažuji. Statečně tak odolávám nátlaku okolí, kdy mi furt někdo cpe, že už mám začít s mrkvičkovou šťávičkou, banánkama a nevím, čím ještě...
. Podle mě je s mým mlíkem ještě spokojenej, tak nevidím důvod, proč ho rvát příkrmem. Podle mě ( pokud se nic extra nezmění ) má ještě minimálně dva měsíce čas...
co se zoubků týče, tak už taky mám pocit, že mu něco někde raší, páč si strká pěstičky do pusinky, někdy i obě najednou, ale musím říct, že nebrečí, tak ho asi ještě nic nebolí. Jinak ano, existuje chladivý gel, nanáší se na dásničky a seženeš ho pravděpodobně v lékárně.
No a taky jsme si začali sedat. Že by se začal otáčet na zádíčka a zpátky, to ne, ale sedět, to jo...čudla jeden..
Já bych se chtěla zeptat, v čem vám dětičky spinakjí? Náš malej se nechce vzdát zavinovačky. Bohužel mi z ní statečně roste, ale bez ní prostě nezabere. Zkoušela jsem ho dát do spacího pytle, třeba ho i ovázat, ale prokoukl to a neusnul. Jakmile ho zavinu, je do dvou minut v limbu..
. Jak to budu dělat dál, netušim...