7.9.2010 14:09:18 minx + burčák + mladé víno
Re: Yamaha škola robátka
My chodili od 5 měsíců prcka, brala jsem to tak, že máme aspoň program, vidím se s jinýma maminkama, prcek si polezl... nebrala jsem to tak, že by se hudebně vzdělával. Za rok jsme byli v "prvních krůčcích", děti už víc spolupracovaly, nebylo to špatné, ale cena je vysoká. U nás 1500 pololetí. Teď nebudem chodit, protože jsem těhotná (3.trimestr) a už bych to asi nedochodila (kdyby to nebylo tak drahé, tak mi to nevadí) - nemůžu počítat s tím, že budu mít miminko takové, že by to spokojeně prospalo, navíc tam je občas zvedání dětí... no už mi to za to až tak nestojí. Co se mi líbilo, bylo na konci šk.roku vystoupení pro (pra)rodiče, zní to trapně, ale bylo to fajn, malá chvilka a docela jsme si to užili. Jinak učitelký jsme měli tak asi normál, žádná sláva podle mě, ale špatná nebyla...
Jo a k tomu, jak je to vysoko nazpívané - taky mi to přišlo hrozný, to mi asi vadilo nejvíc, protože jsem to nemohla vyzpívat (ne vždy to šlo o oktávu níž), ale prý je to tak dělané naschvál pro děti, v tónině, která vyhovuje právě jim...
Odpovědět