| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Astma

12.9.2010 19:42:51 sojka+07+09

Re: Léčba astmatu v těhotenství

ahoj, jsem těžká atopička, astmatička. v těhotenství mi astma vymizelo, takže jsem nemusela foukat nic. Ale patřím k těm, kteří před těhotenstvím vysadili léky- ale u mě to šlo, šíleně se zhoršil ekzém, namnožil se zlatý stafylokok, ale dušná jsem nebyla a nedošlo u mě k žádnému život ohrožujícímu stavu. .

Já osobně bych lék Singulair při těhoteství nikdy nebrala- není to lék první pomoci, je to profylaxe, ten lék ovlivňuje CNS, jeho vedlejší účinky jsou například neklid nebo noční můry a to bych teda svému dítěti necpala. Brala bych jednorázově antihistaminika při akutních potížích, foukala bych si Ventolin, foukala bych si mírné inhalační kortikoidy.

Mluvím ale za sebe, já nevím jaký je tvůj skutečný stav a zvážit to musí lékař. Nicméně bych se rozhodně zeptala více odborníků, zrovinka ten Singulair že ti doktor dovolil mě hoooodně překvapuje. Ber to prosím jen jako názor, netvrdím, že mám pravdu, píšu jenom za sebe
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Léčba astmatu v těhotenství Jana+ 12.9.2010 19:27
*Re: Léčba astmatu v těhotenství sojka+07+09 12.9.2010 19:42
**Re: Léčba astmatu v těhotenství sojka+07+09 12.9.2010 19:48
*Re: Léčba astmatu v těhotenství Summer_09 12.9.2010 19:45

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.