Měsíční náklady na kočku se můžou dost lišit. Záleží na tom čím kočku krmíš, jestli je jen bytová(musí mít podestýlku v záchodku) a jak často chodíš k veterináři. Mám tři, za měsíc mě jejich krmení(lepší granule, ne ty nejlevnější) vyjdou asi na 900kč. Jsou bytové, to znamená,co týden to dva pytle podestýlky(10kg za průměrmě70kč). K veterináři chodíme tak dvakrát do roka, jednou na očkování a podruhé pokud jsou nějaké zravotní problémy. Kočky mám kastrované, protože je to pohodlnější a nemají takovou tendenci značkovat si po bytě. Takže náklady, které má babička jsou zcela normální, pokud krmí kočku kapsičkama(ty jsou ovšem dražší než granule).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.