Re: Dítě samotné v buse
Ahoj.
Leni, z mé zkušenosti. Děti občas jezdí k našim autobusem a samy. Je to normál bus-žádná stew. není a zastávky jsou. Je to cca 35 min. Ale u busu je vyzvedávají moji rodiče. Na ty spoleh mám 150 procent. I kdyby se jim něco přihodilo tak za každou cenu zajistí,aby tam někdo byl.Tím přihodilo myslím jen zdr. důvody. Ne, že by nestíhali nebo tak. Prostě ty děti jsou pro ně v tu chvíli na prvním místě. Ale jezdí dva, Vojtovi je deset a půl-je velice zoodpovědný a má u sebe vždy telefon. Taky si voláme s našima, že už jsou na zastávce a pak,že děti dojely. Ale osobně bych Andulku sama nepustila ani tam natož cestování přes hodinu. Vojta vlastně poprvé jel až teď nedávno. Sice s Aničkou,ale tu měl spíš na starost než na pomoc. Takže já s naší Ani určo ne. R. neznám-jen tak z letmého vyprávění-přišla jsem k vám tady později,ale dle názorů holek o spolehlivosti bych asi neriskovala vůbec.
Jinak my ve škole dobrý. Už berou písmenko A a brzy najedou na O. U nás na škole to nové písmo nebude tak jsem i ráda. Jak rychle se probírá učivo u vás všech? Každá škola to má jinak tak by mě zajímalo jak jinde. My už máme doma 3 typ učebnic pro první třídu. Vojta chodil 1. tř. v Ostravě,ale v květnu jsme se stěhovali do Frýdku. A na ten měsíc dostal jiné prac. sešity a učebnice. Vše mu zůstalo jak z OV tak z FM. A Anička má zase jiné.
Odpovědět