Na tom není nic nepochopitelného, já sem taky taková stresmenka a stresuju se víc z vyšetření/výkonu než výsledků... jenom z blbýho zubaře mám stresy jen na to pomyslím... Měla jsem to "štěstí" že MRI byla vždy "akutní" a dozvěděla jsem se to jednou odpoledne a ráno jsem šla a podruhé ani ne hodinu před vyšetřením, tam už pak nějak nebyl ani čas se začít bát... Ale hlavně mě uklidnil manžel, ten byl taky 2x a dřív než já, no a on je takovej pohodář Možná je lepší nekoukat na žádná videa a nečíst strašidelné příběhy... asi stejně jako s porodem, taky je lepší nekoukat na videa o porodu.... Já vim, ono to člověku nedá a chce vědět do čeho jde, ale o to se pak víc bojí. Držím palečky ať ten strach zvládneš a hlavně ať ti vyšetření dobře dopadne
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.