Re: Jedno jediné přání
veru,
prijit o blizkeho cloveka vim jak to boli a jake to je.
ja sama přišla o sestru zemřela na těžky zapal plic....
meho švagra brutalne pobodali na nadraží zemřel v nemocnici.....
muj syn je postižený.......
otec prodelal loni rakovinu lečba stala nemale penize ale je zdravej ted...ač se s lečby doted zotavuje ale vylečil se...
moje matka přišla o oko je na jedno tudiž slepa.....
teta a sestřenka nemuže mit deti narvala do naděje o jednoho krasneho drobečka už přes pul milionu.
sestřenka si ted chova miminko
teta bohužel ne na dalsi nemaji už penize navic maji mega hypoteku....
par znamim na moravě voda sebrala strechu nad hlavou....
kamaradka s detstvi ma syna s nemocnym srdcem ted je klukovy skoro 16 let..jen velka pujcka mu zachranila život ted sice žije s budikem v těle ale žije...
člověk by musel mit mnoho přani aby vše zmenil a doufat že ta prani se vyplni.....
k nam je zeme take sobecka,bud si museji pomahat lide navzajem nebo se spolehat jenom na sebe.....
proč když si človek nepřeje jako jinej zdravi štesti mir atd je hned divnej.......
myslim že realnejsi prani je važne vyhrat i když pri mem smule budu dal koukat jak vyhravaji jiní.....
realnejsi je s vyhrou naložit tak že pomužeš nejen sam sobe ale i ostatnim jakkoliv...
ja jsem myslim napsala že vim že zdravi ani štesti se koupit neda...ale stastny clovek by byl kdyby vyhral ta velka radost ..
nebo to že nekomu prispeje na uzdraveni to přece neni špatné a sobecke nebo postavi dum a poskytne střechu nad hlavou jinym a s umyslem jak jsem napsala zprvu sobeckym ale pro dobrou vec....sobe a druhym...
a myslim že muj sen neni až tak nerealný tak proč si to nepřat.
je jedno kdo si co preje.jde prece jen o prani stejne jako sobecka prani maji deti
proc by i sobecke nemeli mit dospelí..
a druhy by nemel prani nekoho stavet na mimokolej jen protože je nekdo sobec...od toho je to přání
v patek jsem koupila detem balonky pro stesti za chvili maji narozeniny a je jedno co si budou přat sami kaslou na nejaky mir,nebo na nejake zdravi....proste si svoje přání napisi na papirek a vypusti se do sveta....už ted se na to moc teší....
dalsi pustime pred vanocemi ježíškovy kde budou dálší jejich přání
http://www.balonkystesti.cz/af1-uvod.html
Odpovědět